Arlington Hotell:

Hyggelig hotell og god service og Celtic Nigth

 

Vi valgte å bo på Arlington Hotel. Det ligger sentralt i Dublin. Et gammelt hveld.en utrolig god service og hyggelig personale. Hotelet har en hyggeelig bar og restaurant med musikk hve kveld.

 

Hoteller er gammelt, men er rent og ryddig. De har god frokost med bra utvalg. Du velger mellom continental eller internasjonal frokost. Prisen er henholdsvis 10 € og 7 €.

 

Hotellet ligger tett på den berømte O'Connell Bridge over elven Liffy, og med gangavstand til aktuelle steder som Tempel Bar, Jameson Destelleriet og handlegata Henry street.

 

Underholdning

I hotellets restaurant var det musikalsk underholdning hver kveld, og her var som oftest god med folk hver kveld.

 

Hølydepunktet er Celtic Nigth, som arrangers her sju kvalder i uka. Her får du tre rettes middag og topp underholdnning fra dyktige Irske musikere og dansere.

 

Når du går inn for å bestille plass, kan det set ut til at det er flere forestillingen på en kveld. Det er det ikke. Det er kun en forestilling og den starter klokka 21:30 hver kveld. De andre klokkeslettene er bordsetningene. Det kan være fire og fem bordsetninger hver kveld.

Dette kan anbefales på det sterkeste når du besøker Dublin. Maten er god, underholdning og servicen er topp. Bestill billetter her!

 

 

Se mer om Dublin her...

 

Guinness Storehouse er Irlands største attraksjon, og må oppleves når du er i Dublin...

 

 

Kulturen med å lage whisky kommer tydelig frem på fødestedet til det verdenskjente, irske merket. Besøk det gamle Jameson-destilleriet...

 

Howth

En perfekt dagstur

Howth er kjent for sin vennlighet. Fra de vakre Howth Abbey-ruinene kan besøkende ta turen opp på fjelltopper, eller følge klippestien til Baily fyrtårn. Når man kommer tilbake kan man ta turen til pubene eller restaurantene som er kjent for sine ferske fiskeretter...

 

På PUB ...

Restaurantgaten Tempel Bar i hjertet av Dublin

 

midtboen.com © 2015

nils.midtboen@ebnett.no

Mobil 0047 915 71 242

bersolvs@ebnett.no

nils@midtboen.com