Historisk vandring

Guinness Storehouse er Irlands største attraksjon, og må oppleves når du er i Dublin. Dette moderne besøkssenteret er på seks etasjer og er utformet som et stort ølglass. Det er vel verd et besøk!

 

Omvisningen i dette glassatriet, som er formet som en pint fra Guinness og ligger i det historiske bryggeriet, tar deg med på en berusende reise som viser hvordan Irlands signaturdrikk lages.

Tar du en tur med en av de mange sigthseeing-bussene kjører de innom Guinness Storehous på James's Gate. Her kan du hoppe av og besøke museet. Når du kommer til toppen i sjette etasje får du en pint med Guinnes Stout ved å vise inngangsbilettens. Her kan du nyte ølet og utsikten over Dublin.

 

Klikk på glasset for mer info...

Guinness Storehouse åpnet i 2000, og hyller en irsk favoritt. Følg strømmen i den indre, pint-formede delen av det første Guinness-bryggeriet og lær alt du kan tenke deg om historien til det mørke ølet med det tykke skummet. De første etasjene viser prosessen med å lage ølet og historien til Irlands mest kjente bryggeri. Det er her du vil puste inn aromaen til humle og bygg, lære hvordan ølen tradisjonelt helles og smake på dens bitre smak.

 

 

1759 signerte Arthur Guinness Senior en leieavtale på et gammelt bryggeri som skulle vare i 9000 år. Ti år senere ble den første ølen eksportert. Sir Arthur døde i 1803, men flere av hans etterkommer tok over driften. Det siste fatet av tre ble "pensjonert" på 1960-tallet, og fat av stål ble i stedet tatt i bruk. I dag kan Guinness bestilles i de aller fleste land, og millioner av mennesker gjør det hver dag.

 

Se også dette!

Kilde:Expedia.no

 

midtboen.com © 2015

nils.midtboen@ebnett.no

Mobil 0047 915 71 242

bersolvs@ebnett.no

nils@midtboen.com