Greske musikere varmet

på en kjølig høstkveld

AMONI: Manolis, Aristoklis, Dimitris og norske Steen-Vidar

En hyggelig kveld med god stemning da Ketil Fjeld inviterte til gresk aften på vertshuset Miso på Røa.

 

Flott musikk av musikere fra den lille greske øya Kalymnos og god stemning varmet hjertet til oss som elsker det greske. Takk Ketil og hans greske venner, Manolis, Aristoklis, Dimitris og norske Steen-Vidar for en kjempehyggelig kveld. Spesiellt moro var det å høre unge Ninnis fantastiske spill på bouzouki’n.

Det var helt fullt på det lille vertshuset. Flere greske ungdommer, som har flytt til Norge og fått seg jobb her, hadde også funnet veien til vertshuset Miso. De sang og danset, og synes det var hyggelig å høre kjente toner fra hjemlandet.

 

Grekerne sliter, og to av musikerne er godt utdannet, men får seg ikke i forhold til det er er utdannet til. Arbeidsløsheten er stor i Hellas, og det rammer spesielt  de unge.  Deres oppfordring til nordmenn er at flere reiser til Hellas og de greske øyer på ferie. Så oppfordringen blir, dra til Hellas neste sommer!

Kalymnos

Les mer om Kalymnos her:

Kalymnos er ei fjelløy som ligger nord for Kos. Den er en del av tolvøyene som ligger i Egeerhavet. Kalymnos er omlag 110 kvadratkilometer stor og har et innbyggertall på ca 16000.

Klikk i bildet for å se flere bilder!

 

midtboen.com © 2015

nils.midtboen@ebnett.no

Mobil 0047 915 71 242

bersolvs@ebnett.no

nils@midtboen.com